Volle Maan

Expertisecentrum kraamzorg

Borstvoedingsvriendelijk Brussel

 

Naar aanleiding van de Internationale Week van de Borstvoeding zetten wij ons samen met het kabinet van staatssecretaris Bianca Debaets en de Vlaamse Gemeenschapscommissie in om mama’s te ondersteunen die borstvoeding geven. We stelden deze campagne deze ochtend voor aan de pers onder veel belangstelling in Chicago Café, met veel dank aan de uitbaters, Julie en haar kersverse gezin!

Borstvoeding in het openbaar is niet altijd evident en we willen hiermee graag de mama’s een steuntje in de rug geven. Een aantal bekende Brusselse horecazaken hebben zich geëngageerd om baby- en borstvoedingsvriendelijk te worden; daar ben je alvast zeker van een warm welkom en een aantal praktische zaken zoals een verluierhoekje en een borstvoedingskussen.

Je kunt ze vinden op onze website expertisecentrum-vollemaan.be of je herkent ze aan de blauwe sticker wegwijsborstvoeding.be. Ken je nog café’s of restaurants die zich graag openstellen voor baby’s aan de borst of aan de fles, neem dan zeker contact op met ons!